BM Certification
Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

BM Certification SIA için gizliliğiniz ve verilerinizin korunması çok önemlidir. Kişisel verilerin hukuka uygun, adil ve şeffaf bir şekilde işlenmesini sağlamak amacıyla, kişisel verilerin BM Certification tarafından işlenmesine ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır. Lütfen sağlanan bilgilerin kapsamlı olmadığını ve değiştirilebileceğini, açıklığa kavuşturulabileceğini veya eklenebileceğini unutmayın.

Gizlilik Politikası

VERİ KONTROLÜ:

SIA “BM Certification”
Kayıt No: 40003806040
Adres: Jūrkalnes iela 15, Rīga, LV-1046, Letonya
Telefon: +371 67772135
E-posta: info@bmcertification.com

 

Kişisel veri işleme için BM Certification iletişim bilgileri aşağıdaki adreste mevcuttur:
info@bmcertification.com
İletişim bilgilerini kullanarak veya BM Certification resmi adresinden iletişime geçerek kişisel verilerin işlenmesi hakkında soru sorabilirsiniz.

BM Certification, müşterilerinin kişisel verilerinin geçerli yasalara uygun olarak işlenmesinin hukuka uygunluğuna saygı duyarak bireylerin korunması amacıyla, Avrupa Parlamentosu ve Konseyi’nin 27 Nisan 2016 tarihli 2016/679 sayılı düzenlemesi ile kişisel verilerin işlenmesi ve verilerin serbest dolaşımı (tüzük) ve diğer geçerli gizlilik ve veri işleme mevzuatına göre kişisel verilerin gizliliğine ve korunmasına özen gösterir,

BM Certification, müşterinin kişisel verilerini, müşterinin veri sahibinin rızasına uygun olarak işler.

BM Certification web sitesini ziyaret eden tüm ziyaretçiler, “Danışmanlık alın” iletişim formunu ve “Teklif alın” iletişim formunu kullanarak BM Certification ile iletişime geçebilir. Gönderilen bilgiler, alınan mesaja cevap vermek için BM Certification personeli tarafından toplanır. Toplanan verilerin tam listesi aşağıda mevcuttur. Veriler KVKK’ya uygun olarak işlenir. Ayrıca, bir mesaj veya anket göndermeden önce, web sitesinin ziyaretçisi Gizlilik Politikasını okumalı ve daha fazla veri işlemeyi kabul ettiğini belirtmelidir. Web sitesi ziyaretçisinin, Gizlilik Politikasının 11. Bölümüne uygun olarak başvuruda bulunarak dilediği zaman veri askıya alma iznini iptal etmesi mümkündür.

BM Certification, web sitesinin iletişim formlarında belirtilen verileri, web sitesinin ziyaretçisi silinmesini talep edene, saklanmasına ilişkin onayını geri çekene veya saklama amacı gerçekleşene kadar (örneğin, talebe yanıt verilene kadar) muhafaza eder. Bu hüküm, özellikle zorunlu veri saklama süreleri ile ilgili olanlar olmak üzere, tüm zorunlu yasal hükümleri etkilemez.

BM Certification web sitesinin iletişim formlarından ve başvuru formlarından aşağıdaki bilgiler toplanmaktadır:

Bize bir mesaj gönderin – toplanan bilgiler şunlardır: ad, soyad, temsil edilen şirketin adı, telefon numarası, e-posta adresi, bölge, müşteriden gelen mesaj, gönderenin IP adresi. Mesajı göndermeden önce müşteri, verilerin BM Certification Gizlilik Politikasına uygun olarak işlenmesine izin vermelidir. Gönderilen mesaja bağlı olarak BM Sertifikasyon personeli, mesaja cevap verebilmek için Gizlilik Politikasına uygun olarak alınan verileri işleyecektir.

Teklif Al – toplanan bilgiler şunlardır: şirket adı, yasal adresi, adı, soyadı, konumu, telefon numarası, e-posta adresi, gönderenin IP adresi ve şirketin faaliyetleri ve sertifika durumu ile ilgili diğer bilgiler. Mesajı göndermeden önce müşteri, verilerin BM Certification Gizlilik Politikasına uygun olarak işlenmesine izin vermelidir. Anketin alınmasından sonra BM Certification personeli, müşteriye bir fiyat teklifi hazırlamak için alınan verileri Gizlilik Politikasına uygun olarak işler.

Eğitim için başvuru formu – toplanan bilgiler: e-posta adresi, şirket adı, kayıt numarası, yasal adres, banka hesap numarası, telefon numarası, katılımcının adı, katılımcının e-posta adresi, gönderenin IP adresi, seminer adı ve başvuru tarihleri. Başvuru formunu göndermeden önce, müşteri, BM Certification Gizlilik Politikasına uygun olarak verilerin işlenmesini kabul etmeli ve ayrıca müşterinin eğitim sırasında fotoğrafının çekilmesini ve resimlerin daha sonra yayınlanmasını kabul edip etmediğini seçme seçeneğine sahip olmalıdır. Başvurunun alınmasından sonra, BM Certification personeli, eğitimin düzenlenmesinde organizasyonel önlemler almak için alınan başvuru formundaki verileri Gizlilik Politikasına uygun olarak işler.

Bülten aboneliği – toplanan bilgiler: e-posta adresi. E-posta adresi alındıktan sonra Mailchimp platformuna eklenir. Bu e-posta, haber bültenlerini almayı nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi sağlar. Ayrıca, her haber bülteni, daha fazla haber bülteni almaktan vazgeçebileceğiniz bir bağlantı içerir.

BM Certification, mevcut gizlilik risklerini göz önünde bulundurarak modern teknolojiyi kullanarak müşteri verilerini korur, BM Certification, verileri iletirken veri şifreleme (SSL şifrelemesi) dahil olmak üzere güvenliği sağlamak için makul düzeyde mevcut kurumsal, finansal ve teknik kaynakları kullanır.

Müşteri, kişisel verileri hakkında bilgi alabilir veya veri sahibi olarak aşağıdaki diğer haklarını kullanabilir:

  • başvurusunu, her iş günü 9:00 – 18:00 saatleri arasında, Jūrkalnes Street 15, Riga adresindeki SIA “BM Certification” ofisine şahsen iletebilir veya,
  • elektronik ortamda, info@bmc.wdmarket.technology e-posta adresine gönderebilir.

Upon receipt of the customer’s application, BM Certification will evaluate its content and customer identification and, if necessary, ask the customer to provide additional information to ensure as far as possible that the data will be sent to the data subject and reduce the risk of misuse of customer data.

BM Certification communicates with the client using the contact information provided by the client (telephone number, e-mail address, postal address, etc.) in the form of communication on the website, e-mail, telephone or otherwise.

BM Certification websites may use cookies. Cookie handling rules are available here.

BM Certification websites may contain links to third party websites that have their own terms of use and personal data protection for which BM Certification is not responsible.

Teklif al

Teklif al

Yasal adres

İlgili kişi

Hangi standarda göre belgelendirilmek istiyorsunuz?

Sürdürülebilir Kalkınma
Yapı malzemesi belgelendirmesi
Tedarik zinciri sertifikası
Gıda güvenliği sertifikası
Bilgi güvenliği ve veri güvenliği
Kalite, iş sağlığı ve çevre

Lütfen şirketin ne yaptığını ve hangi süreçleri ve/veya ürünleri/hizmetleri belgelendirmek istediğinizi açıklayın.

Ek yorum

Teşekkürler, başvurunuz alındı!

Formu kapatmak istiyor musunuz?
Veriler kaydedilmeyecek veya gönderilmeyecektir.

Mesaj gönder

Mesaj gönder

Teşekkürler, mesajınız alındı!